Eladás Két hálószobás lakás, Saranda, Sarandë, Albania, Sarande - Quarter No 3 , Street RRuganr 6

Eladás - Cod. 43347

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Tengerre néző apartman
Vágjon bele egy páratlan életélménybe Sarandában ezzel az aprólékosan megtervezett apartmannal, amely a 300 napos napsütéséről és rendkívül kedvező klímájáról híres városban található. Ez a kifinomult, 100 m²-es lakóház a második emeleten található, és a luxus és a funkcionalitás harmonikus fúzióját testesíti meg.
A 2 hálószobából, egy tágas konyhás nappaliból, 2 fürdőszobából és egy stratégiailag elhelyezett délkeleti fekvésű erkélyből álló lakás kifinomult elegancia hangulatát árasztja. Ez a 2020-ban készült ingatlan nem csak a kortárs esztétikát tükrözi, hanem biztonságos tulajdonosi tanúsítvánnyal is büszkélkedhet, ami a jogi integritást hangsúlyozza.
Az Ön életszínvonalát emelve, a zavartalan bejutást biztosító lifttel ellátott lakás évente aprólékos ügyintézésen esik át, biztosítva a problémamentes tulajdonosi élményt. A tengertől mindössze 1000 méterre elhelyezkedő szálloda menedéket kínál a városi nyüzsgés elől, és egy nyugodt menedéket kínál távol a város nyüzsgésétől.
Az egyedi vezérléssel ellátott elektromos fűtési rendszer klímaberendezéssel párosulva egész évben személyre szabott klímakezelést tesz lehetővé. Ez a lakóhely több, mint otthon; a modern tengerparti élet megtestesítőjének bizonyítéka.
Kulcsrakész megoldással az ingatlanban aprólékosan megválasztott ajtók, csempék, a fürdőszobákban szaniterek találhatók. A közeli nyilvános parkolóhelyek javítják a megközelíthetőséget, hangsúlyozva a lakók és a vendégek kényelmét.
A város szélén található, élvezze a friss levegő előnyeit, valamint panorámás kilátást a tengerre és a városképre. Ez a 119 900 eurós exkluzív ajánlat arra ösztönzi az igényes egyéneket, hogy ragadják meg a lehetőséget, hogy megszerezzék részesedésüket a sarandai kifinomultság megtestesítőjében. Emelje fel életmódját, és tegye ezt a páratlan lakást menedékévé a tengerparti élet varázsa közepette.
Válassza Eron Çumani-t megbízható ingatlanügynökének, ha 15 éven át bizonyítja a kiváló kiválóságot, és több mint 100 sikeres ügyletet kötött vásárlókkal világszerte. Az albán igazságügyi minisztérium engedélyével szakértői jogi és immobiliari tanácsadást biztosítunk a zökkenőmentes és biztonságos ingatlanélmény biztosítása érdekében.
Ami megkülönböztet bennünket, az a változatos ingatlanportfólió, amely a lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. Az Eron Çumani Real Estate büszke arra, hogy rugalmas és kedvező árazást biztosít, biztosítva, hogy befektetése összhangban legyen az Ön költségvetésével és preferenciáival.
Az átláthatóság iránti elkötelezettségünk kiterjed a pénzügyi tranzakciókra is, ahol a legalacsonyabb jutalékkal kínálunk tanácsadói szolgáltatásokat neves bankokon keresztül. Az Ön pénzügyi nyugalma a legfontosabb számunkra.
Személyre szabná életterét? Egyedülálló szolgáltatást nyújtunk a befejezetlen ingatlanok tetszés szerinti megtervezéséhez, olyan otthon kialakításához, amely valóban tükrözi az Ön stílusát és preferenciáit.
Az ingatlantulajdonosok számára szolgáltatásaink túlmutatnak a tranzakción. Kiválóan teljesítünk az ingatlankezelésben, különösen a turisztikai szezonban, akár Airbnb-n keresztül, akár hagyományos bérbeadásról van szó. Hagyja, hogy mi gondoskodjunk a részletekről, miközben Ön élvezi a befektetés előnyeit.
A kommunikáció és a megértés fokozása érdekében licencelt fordítási szolgáltatásokat nyújtunk, biztosítva, hogy az ingatlannal kapcsolatos utazás minden aspektusa világos és érthető legyen.
Válassza az Eron Çumani Real Estate-t – ahol a tapasztalat, az integritás és az ügyfélközpontú megközelítés egyesül, hogy valóra váltsa ingatlanra vonatkozó törekvéseit.

Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Sarandainvestproperty Agency
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB