Eladás Egy hálószobás lakás, Saranda, Sarandë, Albania, Sarande - Quarter No 2 , Street RRuga 6

Eladás - Cod. 43344

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 83 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Tengerre néző apartman
Merüljön el a kifinomult élet megtestesítőjében ezzel az aprólékosan kidolgozott, sarandai eladó lakással, amely az elegancia és a funkcionalitás exkluzív keverékét kínálja. Kiváló helyen található ez a második emeleti rezidencia, amelynek összterülete 83 m², és luxus életteret biztosít, amely kifinomultságot áraszt.
Az átgondolt elrendezés egy hálószobát, egy tágas nappalit, egy jól felszerelt konyhát, egy ízlésesen kialakított WC-t és egy erkélyt foglal magába, biztosítva a kényelmet és az esztétikai megjelenést. Az épület délkeleti részén elhelyezkedő apartman megragadja a természetes fény esszenciáját, és nyugodt pihenést kínál a nyüzsgő városban.
Ez a 99 600 eurós ajánlat olyan prémium funkciókat tartalmaz, mint az ajtók, csempék és a WC-k hidroszaniter készletei – a részletekre való aprólékos odafigyelés és a minőség iránti elkötelezettség bizonyítéka. A 2020-ban épült ingatlanhoz átfogó tulajdonosi igazolás jár, amely biztosítékot és jogi egyértelműséget biztosít.
A kényelemmel és megközelíthetőséggel büszkélkedő apartman lifttel felszerelt, és éves adminisztráción esik át a zökkenőmentes tulajdonosi élmény érdekében. A tengertől mindössze 1000 méterre található rezidencia tökéletes egyensúlyt kínál a városi vibrálás és a tengerparti nyugalom között.
Tapasztalja meg az egész éves kényelmet az elektromos fűtési rendszerrel, amely egyedi vezérlőrendszerrel rendelkezik, kiegészítve egy légkondicionálóval a személyre szabott klímaszabályozás érdekében. A közvetlen közelben található nyilvános parkolók mind a lakók, mind a vendégek kényelmét szolgálják.
A város szélén található ingatlan friss levegőt biztosít, és panorámás kilátást nyújt a tengerre és a városképre. Élvezze a városi zajtól és forgalomtól távol eső életstílust, ahol minden részletet aprólékosan összeválogattak a páratlan életélmény érdekében.
Engedje át magát ennek a Saranda-gyöngyszemnek a varázsában – egy olyan rezidencia, ahol a luxus és a funkcionalitás találkozik, és nyugodt menekülést kínál a tengerre és a városképre nyíló lenyűgöző kilátások közepette.
Válassza Eron Çumani-t megbízható ingatlanügynökének, ha 15 éven át bizonyítja a kiváló kiválóságot, és több mint 100 sikeres ügyletet kötött vásárlókkal világszerte. Az albán igazságügyi minisztérium engedélyével szakértői jogi és immobiliari tanácsadást biztosítunk a zökkenőmentes és biztonságos ingatlanélmény biztosítása érdekében.
Ami megkülönböztet bennünket, az a változatos ingatlanportfólió, amely a lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. Az Eron Çumani Real Estate büszke arra, hogy rugalmas és kedvező árazást biztosít, biztosítva, hogy befektetése összhangban legyen az Ön költségvetésével és preferenciáival.
Az átláthatóság iránti elkötelezettségünk kiterjed a pénzügyi tranzakciókra is, ahol a legalacsonyabb jutalékkal kínálunk tanácsadói szolgáltatásokat neves bankokon keresztül. Az Ön pénzügyi nyugalma a legfontosabb számunkra.
Személyre szabná életterét? Egyedülálló szolgáltatást nyújtunk a befejezetlen ingatlanok tetszés szerinti megtervezéséhez, olyan otthon kialakításához, amely valóban tükrözi az Ön stílusát és preferenciáit.
Az ingatlantulajdonosok számára szolgáltatásaink túlmutatnak a tranzakción. Kiválóan teljesítünk az ingatlankezelésben, különösen a turisztikai szezonban, akár Airbnb-n keresztül, akár hagyományos bérbeadásról van szó. Hagyja, hogy mi gondoskodjunk a részletekről, miközben Ön élvezi a befektetés előnyeit.
A kommunikáció és a megértés fokozása érdekében licencelt fordítási szolgáltatásokat nyújtunk, biztosítva, hogy az ingatlannal kapcsolatos utazás minden aspektusa világos és érthető legyen.
Válassza az Eron Çumani Real Estate-t – ahol a tapasztalat, az integritás és az ügyfélközpontú megközelítés egyesül, hogy valóra váltsa ingatlanra vonatkozó törekvéseit.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Sarandainvestproperty Agency
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB