Eladás Egy hálószobás lakás, Orikum, Vlorë, Albania, orikum

Eladás - Cod. 28970

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 49 m²
  • Szobák száma: 1+1
  • Emelet: 1

ÜDVÖZÖLJÜK !!!
 
ÁR £ 25500 tárgyalásokkal
 
Eladó birtok lakás Albánia, erkélyes, kilátással az öbölre és a Karaburun sávban. A lakás teljesen berendezett, az épület biztosított bejárati kapu, saját medencével és mélygarázzsal. 2009-ben épült, én voltam az első és egyetlen tulajdonosa. 1 hálószoba plusz nappali nyitott konyha és étkező, fürdőszoba, erkély. Az apartman 4 fő békésen plusz egy pótágy. A konyha teljesen felszerelt: elektromos tűzhely, gáztűzhely, kenyérpirító, vízforraló, grill mosógép, porszívó, vasaló, edények tányérok stb, gyermekágy a baba, láva a helyet. A lakás légkondicionált, két független hőszivattyú cég Heier melegítés funkció. Dupla ablakok redőnnyel, tolóajtóval, bejárati ajtó erősített. SOHA lakás nem bérelt, akkor is "AS NEW". Volt, csak az általam oly jól gondozott.
Ez a hely a legjobb hely, ahol vásárolni a Orikum. Nyugodtan nézni, és további részleteket a. Én nem ajánlom a ingatlanvásárlás az albán ügynökségek hívjon minket, és meg fogja találni, hogy miért !!!
Ezen Orikum megtalálni mindent, amire szükség van a mindennapi életben: bár, üzletek, bankok, kávézók, posta, iskola, óvoda, szállodák, éttermek, orvos, gyógyszertár, benzinkút, stb .. Orikum 3km -najtansza kikötő az Adrián !!! Przelecz Logar és a Nemzeti Park 15 km-re, a Plaza 800,

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB