Eladás Két hálószobás lakás, Saranda, Vlorë, Albania, Sarande - Quarter No 1 , Street Karl Gega

Eladás - Cod. 43352

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 97 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 3
  • Épület állapota: Excellent

Egzotikus Lakás Eladó Sarandán
Vágjon bele egy páratlan életélménybe Sarandában ezzel az aprólékosan megtervezett apartmannal, amely a 300 napos napsütéséről és rendkívül kedvező klímájáról híres városban található.
Lépjen be a kifinomult tengerparti élet világába ezzel a kivételes 2 hálószobás apartmannal, amely Saranda Cityben, az Exotic Residence 3. emeletén található. 2 hálószobával, tágas konyhával, nappalival, 2 fürdőszobával, valamint egy stratégiailag elhelyezett délkeleti fekvésű erkéllyel és tengerrel rendelkezik. , a lakás kifinomult elegancia hangulatát árasztja.
A kiterjedt, 96,27 négyzetméteres, aprólékosan megtervezett lakótérrel büszkélkedő rezidencia kifinomultságot és kényelmet sugároz.
A tengertől mindössze 300 méterre található apartmanból élvezheti a lélegzetelállító tengeri kilátást.
A jól átgondolt elrendezés egy átgondolt felszerelt konyhából, két ízlésesen berendezett fürdőszobából és egy tágas szalonból áll, mely hívogató légkört teremt a pihenéshez és a szórakozáshoz egyaránt. Élvezze a panorámás tengeri kilátást, amely az apartmant díszíti, és mindennapos látványt nyújt a természetes szépségben.
Az Exotic Residence nem csak otthon; ez egy életstílus. Élvezze az Incasso szellőzőrendszer luxusát, amely biztosítja a folyamatos friss levegő áramlását az egész helyiségben. Az épület kényelmes lifttel rendelkezik, amely zökkenőmentes hozzáférést biztosít a privát menedékhez.
Ez a kifinomult rezidencia a luxus és a funkcionalitás harmonikus fúzióját testesíti meg.
A parkolás egy gyerekjáték egy külön különálló hellyel, amely biztosítja járműve biztonságát és kényelmét. Ennek a tekintélyes rezidenciának a címe "Egzotikus rezidencia", amely egy olyan lakás megfelelő beceneve, amely megragadja a tengerparti báj lényegét.
A kedvező éghajlatáról ismert Saranda City, ahol évente 300 napsütéses nap döbbenetes, idilli mediterrán élményt teremt. A lakás stratégiai fekvése miatt nemcsak kívánatos lakóhely, hanem kiváló befektetési lehetőség is az Airbnb-turizmus számára.
A luxusélet iránti elkötelezettségének bizonyítékaként az Exotic Residence medencét kínál, amely lehetővé teszi a lakók számára, hogy élvezzék a vízi pihenés örömeit. Az éves adminisztráció gondoskodik arról, hogy az ingatlan kifogástalanul karbantartsa, nyugalmat és szabadságot biztosítva a lakóknak, hogy élvezhessék környezetüket.
A 192 550 eurós ára ez a kivételes apartman ritka lehetőséget kínál a tengerparti életstílus felkarolására. A rugalmas részletfizetési lehetőségek hozzáférhetőbbé teszik a tulajdonjogot, és valóra váltják az álmokat.
Biztosítsa helyét 5000 € foglalási díjjal. Írja alá a közjegyzői szerződést, és fizesse ki az érték 60%-át. A fennmaradó 30% a vevő javaslata szerint rendezhető. Az utolsó 5% a kulcs átvételekor, az utolsó 5% a tulajdonosi igazolás megszerzésekor esedékes.
Az Exotic Residence apartmanjainak építésének befejezési határideje 2024. szeptember
Akár egy nyugodt szállást, akár egy hozzáértő befektetést keres, az Exotic Residence a kifinomultság és a tengerparti vonzerő sugárzója. Ne hagyja ki a
lehetőséget arra, hogy ezt a különleges tulajdonságot a magáévá tegye
Válassza Eron Çumani-t megbízható ingatlanügynökének, ha 15 éven át bizonyítja a kiváló kiválóságot, és több mint 100 sikeres ügyletet kötött vásárlókkal világszerte. Az albán igazságügyi minisztérium engedélyével szakértői jogi és immobiliari tanácsadást biztosítunk a zökkenőmentes és biztonságos ingatlanélmény biztosítása érdekében.
Ami megkülönböztet bennünket, az a változatos ingatlanportfólió, amely a lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. Az Eron Çumani Real Estate büszke arra, hogy rugalmas és kedvező árazást biztosít, biztosítva, hogy befektetése összhangban legyen az Ön költségvetésével és preferenciáival.
Az átláthatóság iránti elkötelezettségünk kiterjed a pénzügyi tranzakciókra is, ahol a legalacsonyabb jutalékkal kínálunk tanácsadói szolgáltatásokat neves bankokon keresztül. Az Ön pénzügyi nyugalma a legfontosabb számunkra.
Személyre szabná életterét? Egyedülálló szolgáltatást nyújtunk a befejezetlen ingatlanok tetszés szerinti megtervezéséhez, olyan otthon kialakításához, amely valóban tükrözi az Ön stílusát és preferenciáit.
Az ingatlantulajdonosok számára szolgáltatásaink túlmutatnak a tranzakción. Kiválóan teljesítünk az ingatlankezelésben, különösen a turisztikai szezonban, akár Airbnb-n keresztül, akár hagyományos bérbeadásról van szó. Hagyja, hogy mi gondoskodjunk a részletekről, miközben Ön élvezi a befektetés előnyeit.
A kommunikáció és a megértés fokozása érdekében licencelt fordítási szolgáltatásokat nyújtunk, biztosítva, hogy az ingatlannal kapcsolatos utazás minden aspektusa világos és érthető legyen.
Válassza az Eron Çumani Real Estate-t – ahol a tapasztalat, az integritás és az ügyfélközpontú megközelítés egyesül, hogy valóra váltsa ingatlanra vonatkozó törekvéseit.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Sarandainvestproperty Agency
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB