Eladás Villa, Tirane, Tirane, Albania, Rruga Qemal Stafa, Te Kryqezimi I Oxhakut

Eladás - Cod. 43807

  • Tipus: Villa
  • Terület: 778 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1

A projekt exkluzív lehetőséget kínál egy magas színvonalú lakóparkba való befektetésre. Hatalmas, 21.800 m²-es területen 28 modern ház épül, a legmagasabb minőségi és kényelmi elvárások szerint. Minden ház 48 m²-es lakóterülettel rendelkezik, és hozzávetőleg 400 m²-es saját telken áll (az ingatlanonkénti összterület körülbelül 778 m²). Ezen kívül a lakosok élvezhetik a közös helyiségeket, amelyek többek között úszómedencét, grillezőt és panorámás teraszokat foglalnak magukban.

A házak tartós, időjárásálló anyagokból, például repülőgép-minőségű alumíniumból és bambuszból épültek, és teljesen bútorozottak. A belső tér kiváló minőségű anyagokból készült, mint például a fekete márvány és a fehér kő. Az épületek intelligens vezérlőrendszerekkel is fel vannak szerelve, amelyek magukban foglalják az automatizált beléptető rendszereket, a világításvezérlést és a légkondicionálást. A továbbfejlesztett szigetelési és energiahatékonysági rendszereknek köszönhetően az üzemeltetési költségek alacsonyak és az energiahatékonyság magas.

A ház ára 200.000 euró. Több ház vásárlása esetén vonzó kedvezmények vannak: 5% kedvezmény 4 ház vásárlása esetén, 10% kedvezmény 8 ház vásárlása esetén, 15% kedvezmény 16 ház vásárlása esetén és 20% kedvezmény, ha mind a 28 házat vásárol. Az Ohri View projekt olyan nemzetközi vásárlókat céloz meg, akik befektetési lehetőséget keresnek Európa egyik legszebb régiójában, és teljes körű jogi támogatást nyújt a vásárláshoz. A projekt a tervek szerint 2025 tavaszán-nyarán fejeződik be.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB