Eladás Ház, Delvine, Delvinë, Albania, Delvine

Eladás - Cod. 43365

  • Tipus: Ház
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1
  • Épület állapota: Good

Fedezze fel a nyugalmat Delvine "Papuçi" negyedében, mindössze egy festői 20 kilométeres autóútra, vagy mindössze 20 percre Saranda nyüzsgő városától. Ez a privát menedék, egy 2000-ben aprólékosan kidolgozott rezidencia, 100 négyzetméteren terül el egy 1000 négyzetméteres, virágzó citrusfélékkel díszített telken belül.

Lépjen be ennek az otthonnak a melegébe, amelyben két hálószoba, egy hangulatos nappali, egy hangulatos kémény, egy jól felszerelt konyha és egy frissítő fürdőszoba található. Az átgondolt dizájn és elrendezés hívogató légkört teremt, amely tökéletes kikapcsolódásra és szórakozásra egyaránt.

Ez a csendes lakóövezetben található ingatlan nyugodt menekülést kínál, miközben kényelmesen közel van Saranda szolgáltatásaihoz. Ez a 135 000 eurós ára nemcsak otthont, hanem lehetőségeket is tartalmaz. A kiterjedt, 1000 négyzetméteres terület nyílt meghívást nyújt az elképzelésekre és az alkotásokra – talán álmai medencéje vagy más inspiráló kültéri környezet.

Az állatok társaságát kedvelők számára a bőséges hely menedéket biztosít a macskáknak, kutyáknak, vagy akár lovaknak, biztosítva, hogy a család minden tagja, legyen szőrös vagy más, otthon érezze magát. Használja ki a lehetőséget, hogy a nyugalom, a kreativitás és a kapcsolat életstílusát ápolhassa ezzel a csodálatos Delvine-i ingatlannal.
Az albániai Delvine Saranda varázslatos partjaitól mindössze 20 percre található, és egy menedékként bontakozik ki, ahol az életstílus zökkenőmentesen egyesül a történelemmel, és lenyűgöző életélményt teremt. A varázslatos Saranda-tenger közelsége mellett Delvine egyedülálló varázst kínál, csábítva azokat, akik egy olyan helyet keresnek, ahol a természet, a történelem és a közösség találkozik.

Delvine-ben a lassabb tempójú élet varázsa összefonódik a bio-élelmiszer-kincsek ígéretével. Kép a helyi piacokon sétálva, ahol a föld bőségét egy sor friss, biotermékkel ünneplik. A bioélelmiszerek elérhetősége nemcsak a kulináris élményt fokozza, hanem egy egészségesebb, a gazdaságtól az asztalig tartó életmódot is elősegíti, összhangban a fenntartható életmód növekvő preferenciájával.

A történelemmel átitatott Delvine élő bizonyítéka Albánia gazdag kulturális kárpitjának. Macskaköves utcák kanyarognak a városon keresztül, és olyan régészeti kincsekhez vezetnek, amelyek az ősi civilizációk történetét suttogják. Az ókori romoktól a jól megőrzött tereptárgyakig Delvine minden szeglete visszhangzik az elmúlt évszázadok visszhangjával, és egyfajta kapcsolódást kínál ennek a lenyűgöző helynek a gyökereihez.

Delvine igazi szívverése azonban a meleg és barátságos közösségben rejlik. A várost barátságos emberek díszítik, akik tárt karokkal ölelik át az újonnan érkezőket. Akár a helyi kávézókban beszélgetnek, akár közösségi eseményeken vesznek részt, vagy egyszerűen csak élvezik a mindennapi életritmust, a lakosok elmerülnek az összetartozás érzésében, amely meghatározza a Delvine lényegét.

A Delvine-i élet meghívása egy olyan életstílusra, ahol a Saranda-tenger csak egy kőhajításnyira van, ahol a bio-élelmiszer kulináris élvezet, ahol a történelem élő társ, és ahol a barátságos közösség egy nagy családdá válik. . Delvine hívja azokat, akik nem csak lakhelyet keresnek, hanem olyan úti célt is, ahol minden nap egy fejezet a természettel, történelemmel és az emberek melegével átszőtt történetben.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Sarandainvestproperty Agency
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB